Ofte stilte spørsmål

Fargene på massene varierer veldig fra hvilket brudd, og hvor i bruddet steinen er tatt ut. Vi ser alt fra brun/rød til grå og over til blå/grønn og hvit. På Folbergåsen har vi en svart/hvit singel som er veldig ettertraktet. Denne singelen har vi levert helt ned til Kristiansand området. Vi gjør oppmerksom på at bildene på nettsiden er veiledende.

Mange lurer på hvor tykt man skal ha, om man burde legge duk under og hvor mye som må graves. Dette varierer i forhold til hva slags grunn det er, og hva som skal bygges.

Vi har kun store vanlige lastebiler, men vi har tilgang på mindre biler fra underleverandører.

Mange tror transport av grus er en kostbar affære, men transport på normal avstand er ikke så kostbart. Ved lengre avstander vil transport-prisen øke. Du kan se oppdaterte, stipulerte transport-priser inne på det gjeldende produktet. 

En kubikkmeter (kbm) er det samme som 1 000 liter. En kubikkmeter veier fra 1 500 kg til 1 800 kg.

Singel er uten finstoff. Det vil si at den ligger og flyter, mens subbus har finstoff og binder seg derfor til underlaget. PS: Singelen er penere og mer renslig!

På enkelte plasser har vi kortterminal og tar imot betaling med kort. Vipps-betaling kommer snart på alle våre uttak.
Ja, det kan man. Det er da opp til dere om dere ønsker å måke på produktet selv eller om vi skal laste det opp for dere.
Vi har samarbeid med flere transportører.
Normalt leveres våre varer med tippbiler, men vi kan ofte være behjelpelig med å skaffe annen transport, så som kranbil med grabb, trommelbil med transportbånd. Våre kontaktpersoner på de forskjellige anlegg kan gi deg ytterligere opplysninger.

FORESPØRSLER

Ved henvendelser kan vi kontaktes på tlf. 932 36 100 eller post@ryggepukkverk.no